Safety Power Led

Voordelen
  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Gemakkelijke bediening
  • Eenvoudig diagnose van systeem door blinkcode
  • Geoptimaliseerde Batterij bewaking
  • Secundair circuit
  • Eenvoudig te plaatsen
Safety power LED laat enkel de omtrek verlichting branden en daarbij is de hoofd verlichting verzekerd van een goede werking.
Safety power LED is beveiligd op kortsluitingen en is op gedeeld in twee circuit van links en rechts, bij een kortsluiting op de omtrek verlichting word automatisch de voeding afgesloten en blijft de hoofd verlichting branden.
Safety Power LED heeft een geoptimaliseerde batterij bewaking tegen over belading en ontlading en tegen dubbelgebruik de batterijen kunnen geen voeding leveren aan andere gebruikers.
Safety power LED heeft een eenvoudige bediening waardoor het systeem niet op ongewenste tijden onnodig stroom moet leveren en voorkomt dat men het systeem dubbel kan gebruiken bv. Als de hoofdverlichting brandt werkt het systeem niet.

www.bprbvba.beHarmonisatierapport!
“Wist u dat bij de meeste asleveranciers er geen garantie op de assen geldt wanneer er geen harmonisatierapport werd afgeleverd?”

 
Technolam
Tientallen loodgieters, elektriciens, schrijnwerkers, schilders en installateurs rijden al rond met een door BPR ingerichte bestelwagen.
“Het geeft enorm veel voldoening om elke bestelwagen precies zo in te richten totdat hij volledig aan de noden van de vakman voldoet.”
Verdient uw bestelwagen een upgrade?
Geef ons gauw een seintje op 015 36 29 15 of stuur een mailtje naar sales@bprbvba.be