Welkom bij Brake Point

Sinds 1 oktober 2005 worden alle voertuigen met een maximaal toegelaten massa (MTM) op de Technische controle aan een nieuwe remtest onderworpen. Deze nieuwe remtest houdt een diepgaandere keuring van de reminstallatie in. Hierbij volstaat het niet langer om links en rechts even goed te remmen, er worden immers tevens drukken gemeten die het remgedrag van de assen ten opzichte van elkaar vergelijken. Ook de remdoelmatigheid ten overstaan van het maximaal toegelaten gewicht wordt nauwkeurig gecontroleerd

Brakepoint werd in 2005 opgericht met het doel om de voertuigen die voor deze test in aanmerking komen keuringvrij te maken. Bij Brakepoint worden deze voertuigen aan een identieke remtest onderworpen – die op dezelfde teststraat als op de Technische controle wordt uitgevoerd – zodat eventuele afwijkingen of slijtage vooraf kunnen vastgesteld en verholpen worden. Het voertuig kan zo met 100% zekerheid van een positief keuringsrapport bij de Technische controle worden aangeboden zodat tijd- en geldverlies, stress of ergernissen worden vermeden!

Ondertussen is Brakepoint uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde bedrijven binnen zijn vakgebied en kan u er tevens terecht voor het onderhouden, herstellen en reviseren van mechanische (met kabels), hydraulische (olie) en pneumatische (luchtdruk) remsystemen. Ook voor de herstelling van alle soorten ventielen, ophanging, veringen, sturingen, X-steering, tridec, uitlijnen en verlichting kan u een beroep doen op de vakbekwaamheid en snelle service van Brakepoint .

Dit voor alle type voertuigen, opleggers, trekkers, vrachtwagens, marktwagens, aanhangwagens, paardevans, landbouw, ...
Harmonisatierapport!
“Wist u dat bij de meeste asleveranciers er geen garantie op de assen geldt wanneer er geen harmonisatierapport werd afgeleverd?”

 
Technolam
Tientallen loodgieters, elektriciens, schrijnwerkers, schilders en installateurs rijden al rond met een door BPR ingerichte bestelwagen.
“Het geeft enorm veel voldoening om elke bestelwagen precies zo in te richten totdat hij volledig aan de noden van de vakman voldoet.”
Verdient uw bestelwagen een upgrade?
Geef ons gauw een seintje op 015 36 29 15 of stuur een mailtje naar sales@bprbvba.be